Parochie Bokhoven
Graaf Engelbertstraat 2, 5221 BV Bokhoven
pastoor@parochiebokhoven.nl

Voor informatie over een 1-ste Communie viering willen wij U vragen contact op te nemen met de Werkgroep Communie van onze Norbertijnse buurkerk de H.Lambertus Parochie in Engelen.

 

Mededeling

 Vieringen 11.15 uur 

 

APRIL

07 april           Viering met orgelbegeleiding

14 april            Viering met orgelbegeleiding

21 april            Viering zonder orgelbegeleiding

28 april           Viering met dameskoor en orgelbegeleiding

 

MEI

05 mei             Viering met orgelbegeleiding

09 mei             HEMELVAARTSDAG  geen viering

12 mei             MOEDERDAG Viering met orgelbegeleiding

19 mei             EERSTE PINKSTERDAG

Viering met dameskoor en orgelbegeleiding

20 mei             TWEEDE PINKSTERDAG  geen viering

26 mei             Viering met dameskoor en orgelbegeleiding

 

JUNI

02 juni            Viering met orgelbegeleiding

09 juni            Viering met orgelbegeleiding            

16 juni             VADERDAG Viering met orgelbegeleiding

23 juni            Viering met orgelbegeleiding

30 juni            Viering met orgelbegeleiding

 

Laatste nieuws

Nieuws

kroniek over 650 jaar Parochie Bokhoven

Op 23 maart 2019 bestond de Parochie Heilige Antonius Abt maar liefst 650 jaar. Bij die gelegenheid werd een jubileumboek uitgebracht dat een beschrijving geeft over de ontwikkeling van de parochie vanaf het stichten daarvan in 1369, door de eeuwen heen tot heden. Deze kroniek beschrijft het leven van parochianen en de inwoners van Bokhoven. De spectaculaire reis van de parochie begint in de middeleeuwen en eindigt in onze tijd. In Bokhoven is de geschiedenis van parochie en kerk nauw verweven met die van het dorp. Die geschiedenis heeft Brabantse, Hollandse en Gelderse trekken. Ook het bisdom Luik liet sporen na. Vanaf 1648 heeft Bokhoven geprofiteerd van de Luikse status als “vrijplaats”. De gehele vaderlandse geschiedenis tot heden komt voorbij, wordt met een vlotte pen beschreven en onthult nieuwe geheimen over de grote betekenis van de parochie Bokhoven.

Lees meer...

Nieuwjaarsspeech van 2024

Goedemiddag iedereen en hartelijk welkom

op deze nieuwjaarsreceptie.

De kerstboom is bij velen van u al de deur uit. Hopelijk heeft die van u, niet al te veel naalden verloren, want anders vind je die met Pasen nog ergens tevoorschijn komen. Vaak hebben mensen tegenwoordig een kunstboom, eenmaal kopen, wel aan de prijs, maar jaren plezier. Ik ga nog voor een traditionele boom, elk jaar weer een verrassing waar Fons mee thuiskomt, maar ik moet zeggen, wij hebben altijd een mooie kerstboom. Vanaf de sinterklaas zijn we er al mee bezig. En als alles in huis in kerstsfeer is, kan het wat mij betreft niet snel genoeg Kerst zijn. Niet alleen vanwege de echte betekenis van het Kerstfeest, of het lekkere eten, ook is dat altijd wel een belangrijk gegeven, of het bezoek wat gezellig is, nee vooral vanwege de top 2000. Bij u allen misschien wel bekend. Vanaf de eerste week van december mag je stemmen op 35 platen met jouw favoriete muziek. En in de week tussen kerst en oud-en nieuw wordt de lijst der lijsten gedraaid op radio 2 en tegenwoordig ook uitgezonden op de tv.

Lees meer...

Parochie Bokhoven
Graaf Engelbertstraat 2, 5221 BV Bokhoven
pastoor@parochiebokhoven.nl

Parochie Bokhoven
Parochie Bokhoven